7/15/2010

LA FEINA QUE S'ACOSTA

LA MEVA FEINA:

Em toca, fer la supervisió del funcionament de CSA Centre du Santé Améliorée, de Koukou, (Consultes externes , centre de nutrició,hospitalització general pediatria, cirugía general , i servei matern infantil amb sala de parts inclosa.) i d’un PS Poste du Santé, situat a 6 km al costat del meu estimat camp de Goz Amir, cal anar-hi amb escorta.

SUPERVISIÓ : Em cal vetllar per el compliment dels objectius del projecte ECHO (Cooperació de la comunitat econòmica europea)que estem portant endavant, son els que paguen, mitjançant la gestió del personal , horaris , torns de treball, i el reforçament de les seves capacitats professionals, optimització de recursos i CONTROL DE LA QUALITAT de les nostres actuacions,cal afegir-hi la gestió de la farmàcia tant com el evitar la ruptura de l'estoc, el us i control de la prescripció .

Aterratge lleuger

I dic lleuger perquè encara no he arribat al meu destí .
Després de dos dies a N'Djamena a la seu de COOPI del Txad
(he dormit per primera vegada a la meva via amb xarxa mosquitera)
començo l'anada vers KOUKOU ANGARANA

Primer arribo ala gran base COOPI, de Goz Beida, hi he arribat amb dos vols d’avió.
Primer amb un per unes 60 persones des de N’Djamena fins Abeché .
al aeroport,ELS WATERS anomenades LETRINES no les he pogut retratar perquè estan al costat d’instalacions militars , son dues letrines construides , segons posa el cartell ben visible enganxat ala paret a    amb el suport de LA JUNTA DE ANDALUCIA en el seu programa de cooperació internacional.
El segon vol amb una avioneta , també del transport humanitari de la ONU, m’ha deixat a aqui a Goz Beida, em recull un 4x4 que a tota velocitat durant deu minuts ,esquivant asses i cebús em porta a la base, un recinte voltat d’una bona paret amb filferro espinós al damunt.
Aquesta nit a plogut i fort , ara  em diuen que l’avio no ha pogut a terrar a Koukou , perquè la pista esta negada , no se si al avió hi va la meva maleta , ahir quant vaig anar per  embarcar-la ,al avio ja hi havia massa pes, varem quedar que el logista me l’enviara.
Des de aquí fins a Koukou, hi han uns 50 km, es fa server l’avioneta per anar-hi, per raons de seguretat, grups armats , carretera amb mal estat per l’aigua.esta previst que demà hi vagi, si la pista esta practicable.

LOGISTA: Personatge indispensable que organitza la teva vida , des de l’arribada de la cosa més elemental , fins el tràmit més complexa, casi sempre miraculosament t'ho aconsegueix ......si no la culpa MAI es seva.



Projecte

Abans de continuar voldria tenir un record pels companys de projecte ,la Lolín ,
la Laura, en Manu, i en Sam , possiblement si no hi hagués hagut el nostre projecte
ara no estaria escrivint a 50 km del meu destí Koukou Angarana  , deixo constància que al demanar la plaça juntament amb el C.V. vaig enviar le narratiu del nostre projecte.